Invigning av Open Stockholm Award 2014

Stockholm växer snabbast i Europa. År 2022 beräknas Stockholm bli en miljonstad, i en region på 3,5 miljoner. Det skapar nya möjligheter, men ställer också krav på nya bostäder och satsningar på infrastruktur. Utan att vi gör avkall på en hållbart växande stad.

En del av lösningen finns mitt bland oss. När vi lever våra livsom vanligt, åker kollektivtrafik, parkerar bilen eller använder stadens service på andra sätt skapas värdefull data. Sedan 2011 har staden arbetat för att öppna upp all denna data och sätta den i händerna på invånare, företag och organisationer.Detta så att vi tillsammans kan förvandla den till idéer och innovationer, som förändrar, förenklar och förbättrar vår stad.

Stockholms stad hälsar dig varmt välkommen till lanseringen av Open Stockholm Award och diskussionen om hur världens mest öppna stad ska bli verklighet. Invigningstalare är Stockholms finansborgarråd Sten Nordin.

  • Plats: Gyllene Salen, Stadshuset
  • Tid: 4 mars kl 14 –16.30
  • OSA:stockholm.se/osa

Stockholms stad arrangerar Open Stockholm Award 2014 tillsammans med Kista Science City, IT-forum Kommunförbundet Stockholms län, Stockholm IT Region, Stockholms Handelskammare, Viktoria Swedish ICT och VINNOVA.

Publicerad
Uppdaterad