Final i Open Stockholm Award 2016

Stockholm ska bli världens smartaste stad! Därför har innovatörer, startups, entreprenörer, studenter, boende i Stockholm, besökare i Stockholm och andra bjudits in till den internationella tävlingen Open Stockholm Award 2016.

Tävlingsdeltagare i Open Stockholm Award har med hjälp av stadens öppna data utvecklat innovativa och digitala tjänster som kan göra Stockholm bättre och smartare för alla som bor, verkar eller vistas här. Årets tävlingstema utgår ifrån Stockholms stads vision 2040 om ett Stockholm för alla och kommer att bestå av två deltävlingar.

Den 1 februari klockan 17.30 är det dags för finalen i Open Stockholm Award 2016, då de 12 finalisterna kommer presentera sina bidrag för juryn innan en vinnare i varje deltävling utses. Vinnarna i varje deltävling belönas med 50000 kronor vilket delas ut av Stockholms stads finansborgarråd Karin Wanngård.

Nytt för i år är att finalen kommer sändas live så att alla har möjlighet att se de innovativa lösningar som utvecklats.
Se finalen live

Uppdaterad